Domov > Správy > Správy z priemyslu

Aký je koncept a hlavné komponenty vysokozdvižného vozíka s elektronickou váhou

2024-02-26

Elektronický vážiaci vysokozdvižný vozík je vozidlo na logistické spracovanie, ktoré kombinuje vysokozdvižný vozík s elektronickým vážiacim systémom. Dokáže rýchlo a presne zmerať a vypočítať hmotnosť tovaru pri manipulácii s tovarom. Pridaním elektronického systému váženia k vysokozdvižnému vozíku môže byť logistický proces vysokozdvižného vozíka efektívnejší, presnejší a automatizovaný.


Medzi hlavné komponenty elektronického vážiaceho vysokozdvižného vozíka patrí podvozok vysokozdvižného vozíka, rameno vidlice, elektronický vážiaci systém, riadiaci systém atď. Medzi nimi je elektronický vážiaci systém najdôležitejšou súčasťou elektronického vážiaceho vysokozdvižného vozíka, ktorý dokáže presne zistiť kvalitu nákladu a vypočítajte jeho hmotnosť pomocou koordinácie vysoko citlivého snímača váženia a riadiaceho systému.




We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept